“SAKIN ATMA ÇÖPE,DÖNÜŞTÜR GETİR BİZE” GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

Sakın Atma Çöpe, Dönüştür Getir Bize Geri Dönüşüm Projemiz, okulumuz öğrencilerine küçük yaşlardan itibaren çevre bilincini oluşturmaya, israf etmeme davranışını kazandırmak için çalışmalar başlatıldı. 16 Ekim 2023 tarihinde itibaren uygulanmaya başlayan Sıfır Atık Projesi’ne dikkat çekmeye yönelik olarak okulumuz 5 yaş grubu öğretmenlerince oluşturulmuştur.

Projemiz kapsamında okulumuz 5 yaş grubu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından yapılan atık materyal değerlendirme çalışmalarından Geri Dönüşüm Sergisi ve okulumuz 5 yaş grubu velilerinin işbirliği ile atık materyallerden oyuncak, kalem kutusu, kumbara, astronot çantası vb. hazırlanan materyaller Geri Dönüşüm Sergisinde gösterime sunuldu. Projemiz oldukça ilgi gördü. Geri Dönüşüm Sergi açılışına Okul Müdürümüz Füsun SIRTIKIRMIZI, 5 yaş grubu öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz de katıldılar.